brains & barbells visie

"Obsessieve passie voor het functioneren van lichaam en geest"

Mijn diepliggende passie voor het functioneren van een lichaam zorgt voor een kritische en afwijkende kijk op training / beweging. Jarenlange verdieping in het gedrag van levende wezens geeft mij de handvatten om te weten hoe jouw brein en lichaam reageert in verschillende situaties. Overzichtelijk krijgen wat er in jouw lichaam gebeurt en dit met de juiste theorie overbrengen. Je zal doelgericht kunnen trainen en leven zonder steeds aan het veilige lijntje te worden gehouden. Door actieve interactie zul jij niet op de automatische piloot door een Brains & Barbells course kunnen fluiten, je hersens zullen minstens net zo hard moeten werken als je lichaam. Bij Brains & Barbells zul je jezelf zowel mentaal als fysiek tegenkomen en hiernaar handelen met professionele en gekwalificeerde ondersteuning. Na een periode met Brains & Barbells mag je stoppen met het internet raadplegen, je zult in staat zijn jouw eigen trainingen in te vullen. 

Mensen zijn vaak zoekende als het om gezondheid en training gaat. De kunst is om Brains & Barbells als filter te gebruiken zodat jij je kan richten op de bruikbare informatie. Heb jij als mens zijnde een beeld van hoe je zelf zou willen zijn? Zorg dat jij je omringt met mensen met dezelfde visie of doelen. Ik, als eigenaar van Brains & Barbells, streef ernaar om jou de juiste kennis en handvatten te geven zodat jij zelf leert handelen naar situaties. Hiermee word je voor het leven getraind en niet om een kleine berg te overwinnen. Brains & Barbells zal jouw handje een periode vasthouden en vertellen wat je het beste kunt doen, hierna ben jij zelf aan zet en zul je overtuigend en zelfverzekerd beslissingen kunnen maken en jezelf aanzetten tot daadwerkelijk het juiste te doen met resultaten als gevolg.

Cum laude afstuderen van mijn sport- en gedrag opleidingen zorgen voor een verdiepende kijk op jouw bewegingspatroon en fysiek. Mijn oog voor detail en obsessie voor het creëren van het juiste bewegingspatroon helpen mijn enthousiasme en passie kwijt te kunnen in het coachen van mensen. NASM is een internationaal erkend en gerespecteerd diploma, de gouden standaard op het gebied van trainen / gedrag. Als trainer gebruik ik dit geïntegreerde OPT model als basis in mijn periodisering, zie hieronder mijn bewijs van registratie.

 Opleidingen Ramon Tomassen

  NASM personal training 2017
  NASM personal training internationaal 2017
  Sport- en bewegingscoordinator (cum laude) 2017
  Effecten van krachttraining 2016
  Fitvak fitnesstrainer B (cum laude) 2016
  Fitvak fitnesstrainer A 2015
  Medisch fitness trainer

  EHBO Diploma
  Sportmassage

 Ervaring Ramon Tomassen

  Personal trainer bij Ramon Tomassen personal training

  Personal trainer bij Brains & Barbells

  Personal trainer bij Sports Planet

  Fitness coördinator bij Sports Planet

  Medisch fitness instructeur 

  Fitness instructeur Sports Planet

  Fitness instructeur Aerofit 

  Fitness instructeur Avalon

  Small group instructeur 

  Crossfit trainer
 

Vraag een vrijblijvend intakegesprek / proefles aan

Bedankt voor de interesse in Brains & Barbells. We zullen jouw bericht met veel liefde behandelen.

  • instagram
NASM-International-Logo.png
nl actief.png
fitvak.png
Logo website.png