strength & conditioning

"leer begrijpen hoe jouw lichaam zich aanpast aan prikkels, overtref door een professionele periodisering jouw doelen

Brains & Barbells zal tijdelijk jouw handje vasthouden en vertellen welke prikkels je moet hebben om jouw lichaam zich te laten aanpassen aan omstandigheden.​ Tijdens de begeleidingsperiode zal Brains & Barbells deze omstandigheden voor jouw invullen en zul jij op de juiste manier geprikkeld worden. Een belangrijk speerpunt van Brains & Barbells is dat jij begrijpt waarom aanpassing van jouw lichaam wel of niet plaatsvinden. Door actieve interactie tijdens en na het trainen zul jij niet op de automatische piloot hier doorheen kunnen fluiten. Je hersens zullen minstens net zo hard moeten werken als je lichaam. Bij Brains & Barbells zul je jezelf zowel mentaal als fysiek tegengekomen en hiernaar handelen met professionele en gekwalificeerde ondersteuning. Door fysiek als mentaal fit te zijn streven we naar een gezonde gedrevenheid. Na een periode met Brains & Barbells mag je stoppen met het internet raadplegen, je zult in staat zijn jouw eigen trainingen in te vullen. 

Streef je ernaar zonder diepliggende reden veel gewicht te verplaatsen, train je specifiek richting een wedstrijd of is het simpelweg tijd om je kennis te vergroten dan is dit een mooie course voor jou.

vergroten van jouw belastbaarheid

Door een vrijblijvend intakegesprek zullen wij samen een periodisering opstellen zodat jij in grote lijnen de basis van jouw eigen trainingsroute begrijpt. Er wordt en een individueel trainingsplan opgesteld. Indien er winst te halen valt vanuit jouw voeding zal Brains & Barbells een voedingsplan opstellen. In deze course zal voornamelijk jouw belastbaarheid toenemen en hier is dus constante aanpassing in jouw training nodig. Van welk punt je ook start en wat jouw doelen ook zijn je kunt altijd bij Brains & Barbells terecht voor personal training. Het met liefde samengestelde plan voeren we samen tot in detail uit. Met plezier zullen we elke week 1 op 1 trainen om met een nuchtere no-nonsense aanpak het maximale eruit te halen. Buiten trainingen om kun jij altijd contact opnemen met jouw trainer via e-mail of WhatsApp. Zo blijf je nooit met vragen zitten en willen wij jou helpen met het ontwikkelen van bewustwording en het verbeteren en vasthouden van een bepaalde gedachtegang.

Wat mag jij verwachten

 • 16 weken intensieve begeleiding in krachttraining

 • Vrijblijvend kennismaking gesprek (intake)

 • Trainen in een uitgebreide en professionele sportaccommodatie

 • Krijg toegang tot het online platform van Brains & Barbells

 • Schema's altijd up-to-date en voorzien van feedback in ons online platform (mobiele app)

 • Altijd en overal coaching, laagdrempelig contact met jouw trainer

 • Creëren van een gezonde leefstijl / bewegingspatroon

 • Ondersteuning in gedragsverandering en mentale training

 • Trainen volgens een professionele periodisering hierdoor specifiek en gericht werken naar resultaat

 • Voedingsschema's en begeleiding op maat, met liefde opgesteld 

 • Inzicht in jouw vooruitgang en periodisering zodat jij je resultaat ziet, dat is fantastisch 

 • Kennisoverdracht voor de langere termijn zodat jij het in de toekomst zelf kan voortzetten

Vraag een vrijblijvend intakegesprek / proefles aan

Bedankt voor jou interrese in Brains & Barbells. We zullen jouw bericht met veel liefde behandelen.

 • instagram
NASM-International-Logo.png
nl actief.png
fitvak.png
Logo website.png